Onze cashewnoten zijn een beetje gebroken. Niet erg! Zo verwaarden we een reststroom van de boer in Burkina Faso. Ze komen linea recta vanuit Burkina Faso naar Nederland, met een eerlijke prijs voor de boer.
Hoe maak je het?
Laat de cashewnoten een nachtje weken in water. Lek ze uit en dep droog met een theedoek.
Doe de cashewnoten vervolgens in een keukenmachine en voeg hier de inhoud van het zakje, een mespuntje zout en een theelepel (appel)azijn toe.
Laat de keukenmachine minimaal 3 minuten draaien tot het lekker smeuïg is. Te dik? Voeg dan een theelepeltje water toe.
Ingrediënten: cashewnoten, edelgistvlokken en bieslook
Zelf toevoegen: 1 theelepel azijn naar keuze en een mespuntje zout
Netto gewicht: 105 g
Voedingswaarde: energie: 2455 kJ / 591 kcal, vetten: 45 g, waarvan verzadigde vetzuren: 8,2 g, koolhydraten: 21 g, waarvan suikers: 5,05 g, eiwitten: 22 g, vezels: 5,06 g, zout: 0,44 g
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.